Mi a meditáció?

Az egyik legcsodálatosabb út az önmagunk megismeréséhez. Olyan mélységeket hoz a felszínre, olyan felismerésekhez vezet, melynek élményei megváltoztatják kapcsolatunkat a világhoz. Még akkor is igaz ez, ha semmiféle spirituális ismerettel nem rendelkezünk, ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatunk, és nem hiszünk semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban. A meditáció gyakorlatával boldogabb életet teremthetünk magunknak. A meditáció évezredek óta pozitív hatást gyakorol mind a testünkre, mind az elménkre, mind az érzelmeinkre.

 

Csakrameditáció

A csakrameditáció rólad szól – hozzád szól!

Egészségesebbek leszünk, mert amikor a légzésünkre figyelünk, csökken a vérnyomásunk, lelassul a szívverésünk, nyugodtabbá válunk – oldódik a stressz. A csakraközpontokhoz testünk különböző szervei vannak alárendelve – így meditatív állapotban kezelni tudjuk azokat.

Élesedik az elménk, amely hatékonyabbá teszi a kommunikációnkat, könnyebben tudunk koncentrálni, ezért kevésbé érezzük magunkat leterheltnek.

Tudatosítani tudjuk az érzelmeinket, ezért egyre ritkábban fordul elő, hogy túlreagáljuk a dolgokat. Meditatív állapotban gyakran találjuk meg a megoldást életünk azon területein, ahol úgy érezzük, megrekedtünk.

Közelebb kerülünk önmagunkhoz, önmagunk elfogadásához. Közelebb kerülünk a körülöttünk lévő emberek problémáinak megértéséhez, de közelebb kerülünk az életünk, az életfeladatunk megértéséhez is.

 

Gyakorlata

A csakrameditáció hét alkalomból áll (Hét csakránk van), mely minden egyes alkalommal tanítással kezdődik:

    Az életet megrontó illúziók megismerése,
    A soron következő csakrához kapcsolódó szervek diszfunkcionális működésének következményeinek felismerése, önkezelése,

A test és a lélek felkészítése a meditációra, majd csakrameditáció, amely harmonizálja, tisztítja és energetizálja a csakrákat.

 

A meditációk szombatonként vannak, folyamatosan indulnak.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, és további érdekességeket szeretnél megtudni, iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon.

Neved

E-mail címed (kötelező)

Lakcímed
(Nem kell megadnod, de jogszabály kötelez arra, hogy elkérjem tőled.)
IRSZ

Város

Utca

Megjegyzés

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>